Nem csak szépet, értéket teremtünk

Weboldalakat-, webshopokat fejlesztünk, brandeket építünk ,digitális stratégiát és reklámvideókat készítünk.

Szerteágazó tudás és tapasztalat egy célra fókuszálva.

Kompakt csapatként a soklépcsős szervezet helyett nálunk a vezetés látja el a projekt menedzsment és account feladatokat, így részt vesznek minden projektben ami lerövidíti a kommunikációs csatornákat és jó összhangot biztosít partnereinkkel.

A siker sokszor az első benyomáson múlik, azon, hogy ügyfeleid mit tapasztalnak amikor céged megjelenésével, digitális csatornáival vagy termékeivel találkoznak. Csapatunk partnerként segít majd, hogy céged a legjobb formáját hozza.

Webfejlesztés

Az internet világában a weboldal képviseli a céged. Nem elég annyira jónak lenni mint a közvetlen konkurenciáid, mivel ügyfeleid a mindennapos online interakciók során egyre magasabbra helyezik a mércét.

Kreatív tervezés

Egyedi megoldásokkal, az üzeneted láthatóvá téve teremtjük meg a kapcsolatot a márkád és a célközönséged között. Átgondolt tervezéssel karaktert adunk termékednek, szolgáltatásodnak.

Videókészítés

Mutasd be cégedet, termékedet egy látványos videóval, hogy a meglévő és jövőbeli ügyfeleid átfogóbb képet kaphassanak. Szerezz nagyobb figyelmet, adj lendületet az értékesítésnek.

Online marketing & stratégia

Segítünk elhelyezni céged az online térben. A jól kialakított stratégia segítségével sikeresen érheted el ügyfélköröd a webes csatornáidon, a kapott adatok alapján pedig egyre hatékonyabban teheted mindezt.

Speciális területek

Vissza a tetejére