Egészségügy

Alapozza meg cégét az egészségügy digitális jövőjében.

A Google szerint az internetes keresések 5%-a egészségügy témakörű
Webfejlesztői-, design- & marketing szaktudással rendelkező csapatunk segít, hogy cége lépést tudjon tartani az egészségügyi szektor rohanó digitalizálódásával.

Az egészségügy modernizálódik

Az iparágban egyre növekvő online jelenlét és a marketingre fordított költségek azt eredményezik, hogy amennyiben nem szeretnénk hátrányba kerülni, mielőbb fel kell zárkózni ezekhez a trendekhez. Ennek egyik legfontosabb eszköze a saját honlap / webshop.

Kiknek ajánljuk?

Az egészségügy termékeket és segédeszközöket forgalmazó szereplőinek:

  • Gyógyszertárak
  • Étrend-kiegészítő forgalmazók
  • Gyógyászati segédeszköz forgalmazók
  •  

Továbbá ugyanezen szektor magán jellegű egészségügyi szolgáltatás nyújtó szereplőinek:

  • Magánklinikák
  • Magán-praktizálók

Profi weboldal

Manapság az emberek jelentős része az interneten próbál egészségügyi problémáira mielőbb megoldást nyújtó terméket, szolgáltatást keresni. Leendő pácienseinknek, vásárlóinknak tehát az internetes kereséseik során először ránk kell találniuk és már az első találkozáskor bizalmat kell ébresztenünk bennük. Az első benyomást a weboldal meglátogatásakor szerzik, ezért annak a ma elvárt profi színvonalúnak kell lennie. A megnyerő külsőnek könnyű kezelhetőséggel kell párosuljon.

Egy megfelelő minőségű weboldallal a meglévő ügyfelek számára is kényelmesebb, minőségibb szolgáltatást nyújthatunk.

Reszponzív dizájn

Manapság a legtöbb ember valamilyen mobil eszközről böngészik az interneten. A honlap fejlesztésének kezdetétől a legnagyobb figyelmet annak szentejük, hogy minden eszközön megfelelően működjön az oldal, különösen okostelefonon.

Keresőbarát rendszer

Ahhoz, hogy weboldalunkkal a különböző kereső oldalak találati listáinak elején jelenjünk meg a megfelelő kulcsszavak használatán felül sok más tényezőt is figyelembe kell venni. A Google keresőmotorja az oldalunk felépítésére, sebességére és megjelenésére is nagy figyelmet fordít annak rangsorolásakor.

Biztos háttér

Biztonság

Az adatok biztonsága és a folyamatos működés érdekében SSL titkosítást, tűzfalat, vírus & robot blokkolást alkalmazunk.

Prémium tárhely

A megbízható, gyors működés érdekében a weboldal az Amazon nagyteljesítményű webszerverén kerül elhelyezésre.

Gyors működés

A szakszerű sebesség optimalizációnak köszönhetően az általunk készített oldal másodpercek alatt betöltődik.

Egyszerű kezelőfelület

Modern tartalomkezelő rendszer, melynek segítségével könnyen hozhat létre új- vagy módosíthat már meglévő tartalmakat.

Eredmények mérése

Az eredmények pontos követése Facebook, Google Analytics & Google Ads konverziós pontok megadásával.

Megfelel a törvényeknek

A magyar és EU törvényeknek való technikai megfelelés cookie sávval, kötelező aloldalakkal és feltételek elfogadtatásával.

Mi kell ahhoz, hogy sikeresen digitalizáljuk válalkozásunk?

Az emberek az egészségükről lévén szó csak egy megbízható egészségügyi szolgáltatást vesznek igénybe. Az online böngészés esetében a weboldal alapján fognak dönteni.

 

Ahhoz, hogy a weboldalra látogatókban pozitív vélemény alakuljon ki és jó eséllyel fel is keressék vállalkozásunkat, termékeinket és/vagy szolgáltatásainkat igénybe is vegyék gondosan kialakított modern, letisztult felületre, minőségi tartalomra, átgondolt tartalmi struktúrára és konverzió orientált szemléletre van szükség.

A Google felmérése szerint az emberek 61%-a nem fog visszatérni egy weboldalra ha nehézkes annak használata, ebből 40% ellátogat a konkurencia oldalára.
A felhasználók 75%-a elismeri, hogy egy cég/ vállalkozás hitelességéről annak weboldala alapján alkot véleményt.

Partnereink

Miért a Studijó a legjobb választás?

Csapatunk világelső WordPress CMS rendszerű weboldalakat készít kis- és középvállalkozások részére. Évtizedes szakmai tapasztalattal, több éve üzleti weboldalak, webshopok és brand-ek kialakításával foglalkozunk. A magán- és közszférában is több partnerünkkel folyamatosan együtt dolgozunk.

Ideje beszélnünk a projektedről?

Vissza a tetejére