Önkormányzatok

Ideje lecserélni az elavult weboldalakat

Design és fejlesztői hátterünk megbízható megoldást kínál az önkormányzati weboldalak megújításában.

A modern weboldal előnyei

Egy adott település weboldalának legfőbb célja és feladata, hogy a települést és annak önkormányzatát képviselje a digitális térben. Az informatív és igényes weboldal azt sugallja, hogy jó kezekben van a település, ami új lakókat vagy vállalkozásokat csábíthat és még a rendezvények látogatottságát is növelheti. Turisztikai és közösségformáló célok betöltésére is alkalmas.

Az emberek 80%-a mobilról böngészik, az általunk kínált weboldal könnyen kezelhető, mobilbarát felépítésű.

Kötelező tartalmi elemek

Egy ilyen weboldal tehát nem csupán a helység lakóinak készül és az ott található információk nem csak nekik szólnak. Az oldal tartalmát tekintve tehát a

település történetének leírása,

 • helyi szervezetek bemutatása,
 • az ottani tervezett események ismertetője,
 • az önkormányzat szervezeti felépítése és a
 • testület ülésekről informáló bejegyzések mellett-
 •  

olyan közérdekű információk közzététele is elvárás, mint például:

 • pályázati dokumentumok
 • állami központi szervek hivatkozásai
 • rendeletek
 • választási tájékoztatók
 • közérdekű adatok elektronikus közzétételéről szóló jogszabályban foglaltak.
 •  

Egyedi funkciók

A honlap felépítése

A fentebb felsoroltakon túl, mint minden weboldalnál úgy egy önkormányzati honlapnál is fontos az átgondolt design, a logikus felépítés, rengeteg telefonhívást és kérdést spórolhatunk így meg online.

A munka elkészültével a honlap naprakészen tartására is jelen leszünk különböző karbantartási csomag ajánlatainkkal, így a weboldallal kapcsolatos teendők mellet mindig pipa lesz a listán.

Felhasználói részről:

A régi, elavult oldalak azok használata során sok esetben frusztrációt válthatnak ki a felhasználóban. Gyakori hiba, hogy a települések legfőbb online felületén pár kattintás után egy kész “menüpont-útvesztőben” találja magát az oldalra látogató, melynek okán hamar el is hagyja azt.

Üzemeltetői részről:

Az oldal elkészülte és átadása után, az arra kijelölt személy(ek)nek azt folyamatosan naprakészen kell tartani, az aktuális információkat, képeket, videó anyagokat feltölteni. Az, hogy ez mindig könnyen, gördülékenyen és főleg gyorsan megtörténhessen fontos, hogy egy olyan jól kezelhető admin felület álljon rendelkezésükre, amit csapatunk minden esetben biztosít.

Reszponzív dizájn

Manapság a legtöbb ember valamilyen mobil eszközről böngészik az interneten. A honlap fejlesztésének kezdetétől a legnagyobb figyelmet annak szentejük, hogy minden eszközön megfelelően működjön az oldal, különösen okostelefonon.

Keresőbarát rendszer

Ahhoz, hogy weboldalunkkal a különböző kereső oldalak találati listáinak elején jelenjünk meg a megfelelő kulcsszavak használatán felül sok más tényezőt is figyelembe kell venni. A Google keresőmotorja az oldalunk felépítésére, sebességére és megjelenésére is nagy figyelmet fordít annak rangsorolásakor.

Biztos háttér

Biztonság

Az adatok biztonsága és a folyamatos működés érdekében SSL titkosítást, tűzfalat, vírus & robot blokkolást alkalmazunk.

Prémium tárhely

A megbízható, gyors működés érdekében a weboldal az Amazon nagyteljesítményű webszerverén kerül elhelyezésre.

Gyors működés

A szakszerű sebesség optimalizációnak köszönhetően az általunk készített oldal másodpercek alatt betöltődik.

Egyszerű kezelőfelület

Modern tartalomkezelő rendszer, melynek segítségével könnyen hozhat létre új- vagy módosíthat már meglévő tartalmakat.

Eredmények mérése

Az eredmények pontos követése Facebook, Google Analytics & Google Ads konverziós pontok megadásával.

Megfelel a törvényeknek

A magyar és EU törvényeknek való technikai megfelelés cookie sávval, kötelező aloldalakkal és feltételek elfogadtatásával.

Miért a Studijó a legjobb választás?

A “házon belüli”, az esetek túlnyomó részében hiányos végeredménnyel járó-, az olcsó, kevésbé megbízható egyszemélyes fejlesztői- valamint a kis mozgásteret biztosító merev keretrendszerek közé szorított állami megoldások helyett bízza szakértőkre honlapjának elkészítését.

Csapatunk világelső WordPress CMS rendszerű weboldalakat készít kis- és középvállalkozások részére. Évtizedes szakmai tapasztalattal, több éve üzleti weboldalak, webshopok és brand-ek kialakításával foglalkozunk. A magán- és közszférában is több partnerünkkel folyamatosan együtt dolgozunk.

Ideje beszélnünk a projektről?

Vissza a tetejére