Passzió Goo

Szolgáltatás

Webshop fejlesztés

Szektor

Divat

A Békéscsabai Passzió Goo női ruhaüzlet számára készítettünk webshopot.

A  Passzió Goo 2005-ben nyitotta meg első üzletét Békéscsabán, a város központjában. Az évek során folyamatosan bővült a vásárlókörük, majd a közösségi miédián keresztüli kereskedelem után elérkezettnek érezték egy webshop üzemeltetését.

Kick off

A békéscsabai székhelyű Passzio Goo női ruházati bolt egy webshopot szeretett volna nyitni online értékesítés céljából. Az első brief alkalmával azonnal kiderültek a legfontosabb szempontok, a készülő weboldallal kapcsolatos design és funkcióbeli elvárás.

Mivel az üzlet célcsoportja a 16 és 55 év közötti divatot kedvelő nők, így az oldal designjának tervezése során -figyelembe véve a megrendelő kérését- a letisztultság jegyében főleg a fekete és fehér színek dominálnak. CTA kiemelő színként egy élénk rózsaszín úgynevezett “hot pink” árnyalata van jelen.

Woocommerce webshop

Csapatunk a webshop motorjának a WooCommerce nevű bővítményt ajánlotta. A WooCommerce egy nyílt forráskódú bővítmény, amely a WordPress oldalakhoz készült és moduláris mivolta lehetővé teszi egyedi funkciók megvalósítását is:

  • tömeges termék import,
  • variálható termékek,
  • kedvezményhatár,
  • integrált bankkártyás fizetési kapu,
  • automata számlázás,
  • közvetlen kommunikáció a futárszolgálattal
  • csomagpont választó.

További előnye a WooCommerce-nek, hogy statisztikai eszközeit is könnyen használhatjuk, amely segítségével a webshop tulajdonosa nyomon követheti a honlap forgalmát és az egyes termékek eladásait. Ezt kiegészítve Google Analytics E-commerce méréseket is beállítottunk a különböző célok mérése érdekében.

A webshop felhasználói felülete a legelterjedtebb megjelenítési megoldásokat használja, hogy a leendő ügyfelek számára a lehető legkényelmesebb legyen a vásárlás, a termékek keresése és a fizetés. Az oldal látogatói könnyedén böngészhetnek a termékek között, kívánság listát is készíthetnek, különböző fizetési és szállítási módok közül választhatnak.

Átadás

A projekt befejeztével a webshop üzemeltetéséről egy videó útmutatót is készítettünk ügyfelünknek, így könnyedén elsajátítva a releváns funkciókat és az adminisztrációs feladatokat is házon belül tudják végezni.

A gondosan kiválasztott és folyamatosan frissülő termékportfóliónak, a cég megfelelő kereskedelmi szemléletének és a webáruházban használt technológiáknak köszönhetően gyors ütemben növekvő eredmények realizálódhatnak.

A Passzió Goo webshop főoldala, termék kategóriákkal és különböző termék szűrőkkel.
Vissza a tetejére