Web

Webshopot akarok – Egyszerűbb, mint gondolnád.

A közös projekt kezdetekor kulcsfontosságú lépés, hogy a leendő online shoppod számára egy annak üzemeltetéséhez minden szempontból (így például a teljesítmény, az elérhetőség és az adatbiztonság) megfelelő hosting szolgáltatót ajánlunk.

Az ott bérelt tárhelyre kezdjük el építeni az oldalad. Természetesen ezen munkafolyamat során is szorosan tartjuk veled a kapcsolatot, hogy a kölcsönös visszajelzések által még gördülékenyebb legyen a fejlesztési folyamat.

Elérkeztünk a projekt végéhez. Ezen a ponton a webshop végleges formája elfogadásra kerül, megtörténtek a tesztek és ezzel befejeződnek a fejlesztési fázis. Ideje hát prezentálnunk az elkészült webárúházad.

Ahhoz, hogy kellően hatékonyan tudjuk átadni az elkészül projekt tárgyát, azaz a webshopot, az összes technikai és gyakorlati információkat érthető módon el is kell magyarázzuk. Ez azt jelenti, hogy nem csak egy világos és tömör információkkal teli -úgynevezett- “handoff” dokumentumot kapsz meg tőlünk. Sok esetben videós formában mutatjuk be az oldal üzemeltetéshez szükséges lefgontosabb lépéseket. Ezzel kívánjuk megkönnyíteni azon leendő webáruház tulajdonosok dolgát, akik valamilyen oknál fogva még nem foglalkoztatnak egy kifejezetten az online shop üzemeltetésében jártas személyt.

Az esetek 100%-ban kijelenthető, hogy a gondos és részletekbe menő webhely-átadás mind az oldalt készítő, mind pedig a későbbi tulajdonos részéről pozitív élményekkel zárul. Ügyfeleink minden esetben elégedettek, és minden kérdésükre választ kapnak, így míg ők kényelmesen tudják elvégezni a vállalkozás online értékesítésekkel kapcsolatos folyamatait, úgy mi is magabiztosan léphetünk tovább a következő projektre.

Kapcsolódó projektjeink

Ideje beszélnünk a projektedről?

Vissza a tetejére